g0rdan wrote:I koja je svrha toga da kombiniras slova i brojke?
pa radi kajmaka...
| Welcome | |
|---|---|
| Dobrodošli na <strong>mkcihooligans</strong>.
Trenutno pregledavate forum kao gost, što znači da su vam neki dijelovi foruma skriveni, te nemate pristupa funkcijama foruma. Registrirajte se klikom <a href="/profile.php?mode=register">ovdje</a>! |
|
Moderator: Moderatori

Franjo99 wrote:taj program je nacin na koji se gejmeri sporazumjevaju i po tome su oposebni

$p1tf1r3 wrote:g0rdan wrote:Vidis da ni sam nemas pojma ali bitno da tu nesto glumatas
pa sta nema pojma loool, kad bi filozofirao ostalim gejmerima oko tog pisma kratko bi ti rekli 'gl00p si'...

g0rdan wrote:Ja samo znam da kad bi mi netko 0v4k0 poceo pisat da bih ga poslo u kurac...
is your friend!

dark_wizz wrote:g0rdan wrote:Ja samo znam da kad bi mi netko 0v4k0 poceo pisat da bih ga poslo u kurac...
BTW i tvoj nick je jedan oblik l337-a. stari štos sa zamjenom slova O s nulom, tak da "think before you post"!

$p1tf1r3 wrote:dark_wizz wrote:g0rdan wrote:Ja samo znam da kad bi mi netko 0v4k0 poceo pisat da bih ga poslo u kurac...
BTW i tvoj nick je jedan oblik l337-a. stari štos sa zamjenom slova O s nulom, tak da "think before you post"!
ma daj stele svasta pricas....to je takticka varka xD
is your friend!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests