Znam nekima se nece svidit odabir pjesme ali sta mogu...
Evo poslusaj te moj prvi rad na FL!!
Mile Kitic - Indija (DJ Jurky Remix)
Link:
http://www.speedyshare.com/968672840.html
Komentiraj te....
| Welcome | |
|---|---|
| Dobrodošli na <strong>mkcihooligans</strong>.
Trenutno pregledavate forum kao gost, što znači da su vam neki dijelovi foruma skriveni, te nemate pristupa funkcijama foruma. Registrirajte se klikom <a href="/profile.php?mode=register">ovdje</a>! |
|
Moderator: Moderatori

$p1tf1r3 wrote:Aahhh skinio sa TO pazi SKINIO sam i poslusao neke djelove jer mi je muka i gledao to s tehnicke strane,pre plasitcno,definitno jakooo lose...ono totalno nema sub basseva,bass linije,hat monotoni i visoki kick ubijaju sve,nemas clabova,snarea,dizalica,zvuk katstrofalan a da o masterignu negovorim,,,,ali treba vjezbat samo....i daje nemoj vise cajke bokte

is your friend!

$p1tf1r3 wrote:ahahaha lol pa gle radio sam na projectu sa jednim dj i NS za label COCOON Svena Vatha, no misli da i neznas tko je to jer remixiras CAJKE,drugo suradjujem sa dj-ima koji su najjaci trance,goa i techno/minimal dji-u hr...dalje??! no uptikaj u google Sven Vath....hahah aj nemoj vise,,,,,idi slusaj cajke

dark_wizz wrote:jesam, ali dečko je lijepo stavio naziv posta MILE KITIĆ - INDIJA RMX. znači radio je mix od cajke.
Odsad svaku svađu selim u podforum koji je predviđen za to. tose odnosi prvenstveno na $p1tf1r3 i Jurky. Ovaj post nije predviđen za vaše svađe oko glazbe i ostalih gluposti vezanih uz to.
SMATRAJTE SE UPOZORENIMA.

g0rdan wrote:dark_wizz wrote:a šta da remixamo???? kulturno umjetnički ansambl LADO??? Nisam ni ja neki ljubitelj cajki, al šta je tu je...
Jesi mozda kada cuo za elektronsku glazbu??

$p1tf1r3 wrote:g0rdan wrote:dark_wizz wrote:a šta da remixamo???? kulturno umjetnički ansambl LADO??? Nisam ni ja neki ljubitelj cajki, al šta je tu je...
Jesi mozda kada cuo za elektronsku glazbu??
I OVO NIJE ELEKTRONSKA GLAZBA svojim glupostim vrijedas cijeli EDM=electronic dance music.....ovo je sve ali ne i EDM!!!!! LOOL daj naucite osnove elektronske glazbe pa onda se upustajte u raspravu!!!! btw ovo i EDM kao nebo i zemlja!!!!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests